BUTIKEN

Varmt välkommen till vår stora fräscha butik på Väla köpcentrum. Du hittar oss bredvid Dormy butiken. Här hittar du ett stort urval från alla de kända varumärkena. Vi säljer foder, kattsand, hundleksaker, fågeltillbehör, kaninburar och allt till ditt salt- eller sötvattensakvarium.

Kunskap & Service

Våra medarbetare bryr sig lite mer

Vi vill att du ska vara trygg när du handlar hos oss. Vi i personalen har lång och gedigen erfarenhet från zoobranschen och vi sätter ett värde på att alltid ge dig goda och ärliga råd. Vi säljer flera olika varumärken och försöker alltid hitta det bästa för ditt djur. 

AKVARISTIK

Vi har normalt mellan 75 och 100 olika arter i butiken. Vår huvudfokus är ”sällskapsfisk” med lite spets på malawiciklider och nanoarter med mycket olika räkor och småfisk även t.ex. udda pansarmalar och en och en annan ormhuvuds- och klätterfisk gästspelar ibland.

FÅGEL

I butiken har vi allt du behöver för din fågel. Burar, foder, tillskott, leksaker och godsaker. Varmt välkommen in för att titta på sortimentet. Skulle du behöva något särskilt så kan vi ofta beställa hem det till dig! 

HUND

Hos oss hittar Du allt som behövs för att dina hundar ska må bra. du hittar en bred variation av foder, tillskott, terrarier och hjälpmedel som förenklar din djurhållning. Vi säljer ett brett sortiment av hundfoder av god kvalitet med riktig sammansättning för din hund.

SMÅDJUR

I butikens stora, välskötta djuravdelning bor kaniner, marsvin, dvärg- och guldhamstrar. Oftast gästspelar även dumboråttor och gerbiler. Har du andra önskemål t.ex. taggmöss, degu eller chinchillor beställer vi enkelt hem det till dig. du hittar en bred variation av foder, tillskott, leksaker, burar och hjälpmedel som förenklar din djurhållning.

KATT

Hos oss hittar Du allt som behövs för att dina kissekatter ska må bra. Du hittar en bred variation av foder, tillskott och hjälpmedel som förenklar din djurhållning. Vi säljer ett brett sortiment av kattfoder av god kvalitet med riktig sammansättning för din katt. Vi erbjuder även alla våra foders storkunds och uppfödarrabatter!

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 10-19 Lör-Sön: 10-17

BESÖKSADRESS

Björkavägen 105, 260 35 Ödåkra

  • Instagram - Vit Circle